Foodpairing voorbeeld

Hieronder vindt u een voorbeeld van een public event dat recentelijk heeft plaatsgevonden.

U kan bij dish genieten van een menu met 6 eigentijdse mini-gerechten en daarbij telkens een passende cocktail op basis van het Filliers gamma.

Deze foodpairing gaat gepaard met de deskundige uitleg van Jeffrey Snoeks, Brand Ambassador van Filliers. Hij geeft een antwoord op alle vragen: Waarom is Filliers meer dan jenever? Wat beïnvloedt de keuze van een passend gerecht?

hapje van de chef Aperitief Maison obv Filliers Sloe Gin
coquille - rode biet - citroen Wortegemse citroenjenever
gerookte eendenborst - foie gras - mandarijn Tangerine Gin
varken - wortel - piccalilly Goldlys whisky Pedro Ximénez
Griekse yoghurt - violet granité - crumble Jenever violet
mascarpone - koffie of thee Advokaat

Reservaties voor dit event zijn niet meer mogelijk

“Cookery is not chemistry. It is an art. It requires instinct and taste rather than exact measurements.”

Marcel BoulestinFrench chef, restaurateur and author of cookery books