Dishes

Hieronder vindt u ter voorbereiding van uw private event, een idee van onze gerechten ter inspiratie.

Voorgerecht
Hondshaai: gebakken - chioggia - tricolore quinoa - sorbet groene kruiden
Eendenborst: gerookt - crème brûlée foie gras - mangochutney - little gem
Linzensoep - wortel - tomaat - koriander - gerookte kip

Hoofdgerecht
Skrei: filet - gebakken - venkel - zeewierkaviaar - Nantuasaus
Kalkoen: steak - gemarineerd - vitelotte - witloof - oranjebloesemsaus
Zwartpootkip: filet - wortel - koriander - polenta - vadouvan

Kaas
Kaas: assortiment

Nagerecht
Vanille: roomijs - framboos - biscuits roses
Sorbet: artisanaal - trio - aangepaste garnituur

Voor de gastronomen van de toekomst zijn alle gerechten in halve porties verkrijgbaar.

“Cookery is not chemistry. It is an art. It requires instinct and taste rather than exact measurements.”

Marcel Boulestin
French chef, restaurateur and author of cookery books