Foodpairing Filliers

Zaterdag 18 maart kan u bij dish genieten van een menu met 6 eigentijdse mini-gerechten en daarbij telkens een passende cockail op basis van het Filliers gamma.

Deze foodpairing gaat gepaard met de deskundige uitleg van Jeffrey Snoeks, Brand Ambassador van Filliers. Hij geeft een antwoord op alle vragen: Waarom is Filliers meer dan jenever? Wat beïnvloedt de keuze van een passend gerecht?

Het menu ziet er als volgt uit:

hapje van de chef Aperitief Maison obv Filliers Sloe Gin
coquille - rode biet - citroen Wortegemse citroenjenever
gerookte eendenborst - foie gras - mandarijn Tangerine Gin
varken - wortel - piccalilly Goldlys whisky Pedro Ximénez
Griekse yoghurt - violet granité - crumble Jenever violet
mascarpone - koffie of thee Advokaat

U kan van dit arrangement (6 gerechten, cocktails, water en koffie of thee) genieten voor een all-in prijs van 65€ per persoon.
Boek snel uw tafel via "reservatie" want de plaatsen zijn beperkt.
Aanvangsuur is 19.00u stipt.

“Cookery is not chemistry. It is an art. It requires instinct and taste rather than exact measurements.”

Marcel Boulestin
French chef, restaurateur and author of cookery books