Concept

U kent het ongetwijfeld. U bent op zoek naar een unieke locatie om in groep culinair te genieten van een heerlijk diner. U blijft zoeken, maar u vindt niets naar uw zin! Klinkt dit als een déjà-vue in de oren?
Dan heeft u vanaf nu de oplossing gevonden: dish - private dining restaurant.

Vanaf nu staat restaurant dish exclusief ter beschikking voor alle privé-feesten en bedrijfsevents.

Een communiefeest, een (huwelijks) verjaardag, een familie- of bedrijfsfeest, een teambuilding- of persdiner, bij dish kan het allemaal vanaf 10 personen. Vanaf 20 personen is het restaurant zelfs exclusief voor uw gezelschap.

Wij bezorgen u een overgetelijke en zorgeloze dag
dish biedt een uiterst verfijnde keuken, gebaseerd op het allerbeste seizoensaanbod. In onze bistronomiekeuken werken wij zoveel mogelijk met artisanale en regionale producten. We hebben aandacht voor uw wensen en uw budget. Als lady chef bespreek ik samen met u het menu en ben ik op de dag ook zelf aanwezig om alles in goede banen te leiden. U zorgt voor de gasten en wij zorgen voor een vlekkeloze en zorgeloze dag, waarbij u ten volle van het lekkere eten en de passende wijnen kan genieten.
Voor meer informatie, kan u contact opnemen via mail info@restaurant-dish.be met vermelding van uw contactgegevens.

Op regelmatige tijdstippen kan u ook nog op individueel basis kennis maken met onze bistronomie keuken. Bij 'eten en drinken' ontdekt u wanneer wij voor een volgende event onze deuren openen.

Ik kijk er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen
Barbara Van den Noortgate, 'stations' chef

The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.

Jean Anthelme Brillat-Savarin